Avui per a tu, @JenniferPareja

 In BEC

Ahir, tot escoltant les notícies, vaig sentir en la teva pròpia veu que et retiraves de la competició d’elit, que deixaves l’esport que vas iniciar de ben jove al Club Natació Olot, el waterpolo. Com ja és tradició en aquest club es comença nedant amb una beca escolar, competeixes en natació i tot seguit et llencen una pilota i, si tens la sort de formar un grupet, ja tens el waterpolo que enllamineix més que no la individualitat. En la natació competeixes tu sola amb l’aigua i amb el temps, mentre que en el waterpolo gaudeixes dels reptes en equip.

 Com tu deies per Catalunya Ràdio, t’has decidit a sortir de l’aigua i aquesta m’imagino que haurà estat una decisió personal difícil de prendre i alhora potser accelerada pel fet que no et convoquessin als Jocs Olímpics de Rio. Em va sorprendre moltíssim que el seleccionador no comptés amb tu, em va entristir perquè podia haver estat la cirereta del pastís culminant la teva carrera professional. Desconec la raó de quedar-ne exclosa, però et puc assegurar que hauries fet un ben merescut paper perquè ets rellevant i decisiva en el joc d’equip. I saps per què? Perquè ets carismàtica, ets líder i sobretot lluitadora.

Només les persones que hem nedat podem entendre l’enorme esforç que suposa el joc aquàtic, la força de cames, la quantitat d’hores submergida en el medi aquàtic i la pressió del cronòmetre, dels tècnics, del públic, etc.

 Recordo el dia 21 d’agost de 2012 quan la ciutat d’Olot et va homenatjar donant-te el preuat guardó de les Ales de la Jennifer ParejaCiutat d’Olot. Llavors eres la capitana de la selecció espanyola femenina i havies guanyat la medalla de plata i et converties en la primera olotina que pujava al podi en uns Jocs Olímpics, concretament als Jocs Olímpics d’estiu a Londres (2012). Eres molt feliç i nosaltres estàvem orgullosos de la teva gesta.

Jenni, recorda tots els bells moments que l’esport t’ha aportat i oblida, si es dóna el cas, la hipotètica participació a Rio d’aquest estiu. Has demostrat amb escreix la teva vàlua en un esport molt sacrificat.

Des de la distància una abraçada ben forta i recorda sempre els teus orígens.

 

Olot, 31 d’agost de 2016

 

Articles recents

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search